baner powitalny

Aktualności

Krótki raport po konferencji „Postęp w inżynierii żywności”

ozdobnik komunikatPod patronatem Polskiego Towarzystwa Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego „SPOMASZ” oraz Katedry Inżynierii i Maszyn Spożywczych Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie odbyła się w dniach 14-17 września 2011 roku w Mąchocicach Kapitulnych pod Kielcami kolejna, już XVII-ta Ogólnopolska Konferencja Naukowa „Postęp w Inżynierii Żywności”. Przewodniczącym Komitetu Naukowego konferencji był prof. dr hab. Józef Grochowicz dr h.c., natomiast przewodniczącym komitetu organizacyjnego prof. dr hab. inż. Dariusz Andrejko.

Czytaj więcej...

Podziękowania dla sponsorów "Szkoły Letniej ‘2011"

ozdobnik - sponsorzy: Mega, Spomasz Zamość, TTMChociaż do XVII-tej Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „POSTĘP W INŻYNIERII ŻYWNOŚCI”, czyli tzw. Szkoły Letniej, pozostaje jeszcze 8 tygodni, chcemy już teraz podziękować firmom, które zechciały zadeklarować swoją pomoc finansową przy jej organizacji, sponsorując przygotowanie użytecznych materiałów reklamowych.

Czytaj więcej...

Coraz bliżej do konferencji „POSTĘP W INŻYNIERII ŻYWNOŚCI”, czyli Szkoły Letniej

ozdobnik postęp w inżynierii żywności

Szanowni Państwo

Informujemy, że XVII Ogólnopolska Konferencja Naukowa „POSTĘP W INŻYNIERII ŻYWNOŚCI”, odbędzie się w dniach 14-17 września 2011 roku w hotelu „Przedwiośnie” w Mąchocicach Kapitulnych 178, 26 - 001 Masłów k/Kielc.

Czytaj więcej...

XVII Ogólnopolska Konferencja Naukowa

ozdobnik postęp w inżynierii żywnościPOLSKIE TOWARZYSTWO INŻYNIERII I TECHNIKI PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO "SPOMASZ", KATEDRA INŻYNIERII I MASZYN SPOŻYWCZYCH UP LUBLIN, SEKCJA TECHNIKI W PRZETWÓRSTWIE ROLNO-SPOŻYWCZYM, KOMITET TECHNIKI ROLNICZEJ PAN zapraszają na:

XVII-tą Ogólnopolską Konferencję Naukową, tzw. SZKOŁĘ LETNIĄ, która odbędzie się w dniach 14-17 września 2011 roku w Mąchocicach Kapitulnych k/Kielc.

Czytaj więcej...

Rozpoczęcie prac nad nową stroną internetową

ozdobnikRozpoczęliśmy prace nad nową stroną internetową naszego stowarzyszenia. Chcemy, by nowa strona stała się miejscem integrującym środowisko powiązane z inżynierią i techniką przetwórstwa spożywczego, dlatego będziemy starać się uzupełniać jej zawartość i wzbogacać o nowe treści i użyteczności. Zachęcamy do wykorzystania jej jako miejsca prezentacji Państwa firm, laboratoriów, uczelni, instytucji, np. w zasobach tworzonego katalogu oraz przestrzeni przewidzianej dla reklam. Zachęcamy także do współuczestnictwa w jej tworzeniu poprzez nadsyłanie ciekawych artykułów i wiadomości.

Przepraszamy jednocześnie za możliwe błędy i niedociągnięcia.