Informacja o czasopiśmie IPS
INŻYNIERIA PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO
Polish Journal of Food Engineering
KWARTALNIK NAUKOWO – TECHNICZNY
CZASOPISMO RECENZOWANE
NAUKOWA RADA REDAKCYJNA
Redaktor Naczelny – prof. dr hab. inż. Jarosław Diakun
Politechnika Koszalińska
Z–ca Redaktora Naczelnego –prof. dr hab. inż. Dariusz Andrejko
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Członkowie:
prof. dr inż. Daniel Dutkiewicz
Politechnika Koszalińska
prof. dr hab. inż. Kazimierz Zawiślak
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
REDAKCJA TECHNICZNA:
Kierownik Redakcji:
Joanna Piepiórka-Stepuk (094) 34 78 459
Członkowie:
Paweł Sobczak (081) 46 10 061 w. 109
Katarzyna Szczepańska (094) 34 78 402
Strona internetowa:
Marek Jakubowski (094) 34 78 457
Monika Sterczyńska (094) 34 78 402
Redaktor języka angielskiego: Iwona Wojtasik-Kalinowska
Redaktor języka polskiego: Katarzyna Wach
Redaktor statystyczny: Izabela Kuna-Broniowska
ADRES REDAKCJI:
Redakcja czasopisma Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Politechnika Koszalińska
Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
ul. Racławicka 15–17, 75–620 Koszalin
http://www.ips.wm.tu.koszalin.pl;
e–mail: ips@tu.koszalin.pl;
joanna.piepiorka@tu.koszalin.pl
PATRONAT NAUKOWY:
Wydział Mechaniczny Politechniki Koszalińskiej
Wydział Inżynierii Produkcji Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
WYDAWCA CZASOPISMA
Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego „SPOMASZ"
ul. Doświadczalna 44, 20–236 Lublin tel./fax: (081) 46 10 684
Dział reklamy:
Informacji o reklamie udziela zespół redakcyjny czasopisma.
Redakcja nie odpowiada za treść ogłoszeń.
Prenumerata:
Informacji o prenumeracie udziela zespół redakcyjny czasopisma
PROJEKT OKŁADKI:
Aleksandra Gołdyn
Katarzyna Tandecka
Politechnika Koszalińska
POMOC GRAFICZNA:
Michał Stepuk
ISSN 2084–9494
Nakład: 1000 egz.
Czasopismo indeksowane w bazach referencyjnych: AGRO i Index Copernicus
SKŁAD
Joanna Piepiórka-Stepuk, Kamil Dolik
Politechnika Koszalińska
ul. Racławicka 15–17; 75–620 Koszalin