Lista ekspertów Z
Lista powołanych Ekspertów i Rzeczoznawców
Wybierz pierwszą literę interesującego Ciebie nazwiska.
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Aktualna na dzień 25 stycznia 2019 r.
Zander Lidia
Nr legitymacji: 03
Imię i nazwisko: Prof. dr hab. inż. Zander Lidia
Ekspert w zakresie:
- Inżynieria środowiska
- Inżynieria żywności
- przemysł mleczarski
- spirytusowy i owocowo-warzywny
- Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
Zander Zygmunt
Nr legitymacji: 04
Imię i nazwisko: Prof. dr hab. inż. Zander Zygmunt
Ekspert w zakresie:
- Inżynieria żywności
- przemysł mleczarski
- Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
Zawiślak Kazimierz (Ś.P.)
Nr legitymacji: 06
Imię i nazwisko: Prof. dr hab. inż. Zawiślak Kazimierz
Ekspert w zakresie:
- Inżynieria żywności
- Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
- Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia roślinnego
- Inżynieria środowiska
- Przemysł paszowy
Zawisza Krzysztof
Nr legitymacji: 09
Imię i nazwisko: Dr inż. Zawisza Krzysztof
Ekspert w zakresie:
- Technika i technologie gastronomiczne
- Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
- Technika, technologia i systemy jakości przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego