Lista powołanych Ekspertów i Rzeczoznawców

Wybierz pierwszą literę interesującego Ciebie nazwiska.

 

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

 

Aktualna na dzień 25 stycznia 2019 r.

 


GROCHOWICZ JÓZEF

Nr legitymacji: 01
Imię i nazwisko, tytuł: Prof. dr hab. inż. Józef Grochowicz, dr h. c.
Ekspert w zakresie:

  • Inżynieria żywności
  • Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia roślinnego
  • Inżynieria środowiska
  • Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  • Technika i technologie gastronomiczne

HEIM ANDRZEJ

Nr legitymacji: 02
Imię i nazwisko: Prof. dr hab. inż. Heim Andrzej
Ekspert w zakresie:

  •  Inżynieria środowiska
  •  Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych

    Inżynieria żywności:

  •  przemysł zbożowo-młynarski
  •  mleczarski
  •  owocowo-warzywny


ZANDER LIDIA

Nr legitymacji: 03
Imię i nazwisko, tytuł: Prof. dr hab. inż. Lidia ZAnder
Ekspert w zakresie:

  • Inżynieria środowiska
  • Inżynieria żywności - przemysł mleczarski, spirytusowy i owocowo-warzywny
  • Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych

 

ZANDER ZYGMUNTNr legitymacji: 04
Imię i nazwisko, tytuł: Prof. dr hab. inż. Zygmunt Zander
Ekspert w zakresie:

  • Inżynieria żywności - przemysł mleczarski
  • Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych


PODGAJNY SŁAWOMIRNr legitymacji: 05
Imię i nazwisko, tytuł: Mgr inż. Sławomir Podgajny, EUR ING
Ekspert w zakresie:

  • Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  • Inżynieria żywności - przemysł owocowo-warzywny
  • Inżynieria środowiska
r-mail: ttm@ttm.pl
 
 

ZAWIŚLAK KAZIMIERZ

Nr legitymacji: 06
Imię i nazwisko, tytuł: Prof. dr hab. inż. Kazimierz Zawiślak
Ekspert w zakresie:

  • Inżynieria żywności
  • Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  • Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia roślinnego
  • Inżynieria środowiska
  • Przemysł paszowy
 
MAZUR JACEK

Nr legitymacji: 07
Imię i nazwisko: dr hab. inż. Mazur Jacek
Ekspert w zakresie:

  • Inżynieria żywności
  • Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego
  • Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  • Automatyka, pomiary i kontrola w procesach przetwórstwa spożywczego

e-mail: jacek.mazur@up.lublin.pl

 

 
PANASIEWICZ MARIANNr legitymacji: 08

Imię i nazwisko: Prof. dr hab. inż. Panasiewicz Marian
Ekspert w zakresie:

  • Inżynieria żywności
  • Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  • Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia roślinnego
  • Technika, technologia i systemy jakości przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego
  • Inżynieria środowiska
  • Technika i technologie gastronomiczne

 

 

ZAWISZA KRZYSZTOFNr legitymacji: 09
Imię i nazwisko, tytuł: Dr inż. Krzysztof Zawisza
Ekspert w zakresie:

  • Technika i technologie gastronomiczne
  • Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  • Technika, technologia i systemy jakości przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego


SOBCZAK PAWEŁNr legitymacji: 10

Imię i nazwisko: dr hab. inż. Sobczak Paweł
Ekspert w zakresie:

  • Inżynieria żywności
  • Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego
  • Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  • Technika i technologie gastronomiczne
  • Przemysł paszowy
 

ANDREJKO DARIUSZ
Nr legitymacji: 11
Imię i nazwisko, tytuł: Prof. dr hab. inż. Dariusz Andrejko
Ekspert w zakresie:

  • Inżynieria żywności
  • Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  • Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia roślinnego
  • Technika i technologie gastronomiczne
  • Przemysł paszowy

KOPEĆ ADAM

Nr legitymacji: 12
Imię i nazwisko: Dr inż. Kopeć Adam
Ekspert w zakresie:

  • Inżynieria żywności
  • Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  • Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia roślinnego

NOWAK DOROTA

Nr legitymacji: 13
Imię i nazwisko: Dr inż. Nowak Dorota
Ekspert w zakresie:

  • Budowa i eksploatacja maszyn spożywczych
  • Inżynieria procesów technologicznych
  • Systemy jakości
  • Technika i technologie gastronomiczne

NADULSKI RAFAŁ

Nr legitymacji: 14
Imię i nazwisko: Dr hab. Nadulski Rafał prof. nadzw. UP Lublin
Ekspert w zakresie:

  • Inżynieria żywności
  • Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  • Technika i technologie gastronomiczne
  • Technika, technologia i systemy jakości przetwórstwa surowców owocowo warzywnych
 
KONOPKA STANISŁAW

Nr legitymacji: 15
Imię i nazwisko: Dr hab. inż. Stanisław Konopka prof. UWM
Ekspert w zakresie:

  • Budowa i eksploatacja maszyn rolniczych
  • Pomiary i kontrola procesów technologicznych
  • Komputerowe wspomaganie procesów technologicznych
  • Inżynieria rolnicza
  • Bioinżynieria
 

CHOSZCZ DARIUSZ
Nr legitymacji: 16
Imię i nazwisko, tytuł: Prof. dr hab. inż. Dariusz Choszcz
Ekspert w zakresie:

  • Budowa i eksploatacja maszyn rolniczych
  • Bioinżynieria
  • Komputerowe wspomaganie procesów technologicznych
  • Automatyka, pomiary i kontrola maszyn w branży rolno-spożywczej
  • Inżynieria rolnicza
 
JADWISIEŃCZAK KRZYSZTOF

Nr legitymacji: 17
Imię i nazwisko: Dr inż. Krzysztof Jadwisieńczak
Ekspert w zakresie:

  • Inżynieria rolnicza
  • Budowa i eksploatacja maszyn rolniczych
  • Mechatronika
  • Pomiary i kontrola procesów technologicznych
 
DOWGIAŁŁO ANDRZEJ

Nr legitymacji: 18
Imię i nazwisko: Prof. dr hab. Dowgiałło Andrzej
Ekspert w zakresie:

  • Technika i technologie przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego
  • Inżynieria żywności
  • Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
 DOWGIAŁŁO ANDRZEJ

Nr legitymacji: 18
Imię i nazwisko: Prof. dr hab. Dowgiałło Andrzej
Ekspert w zakresie:

  • Technika i technologie przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego
  • Inżynieria żywności
  • Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
 OBIDZIŃSKI SŁAWOMIR

Nr legitymacji: 19
Imię i nazwisko: dr inż. Sławomir Obidziński
Ekspert w zakresie:

  • budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  • technika i technologia przetwórstwa surowców roślinnych
  • bioinżynieria
  • inżynieria żywności