Lista powołanych Ekspertów i Rzeczoznawców
Wybierz pierwszą literę interesującego Ciebie nazwiska.
Aktualna na dzień 25 stycznia 2019 r.
GROCHOWICZ JÓZEF
Nr legitymacji: 01 Imię i nazwisko, tytuł: Prof. dr hab. inż. Józef Grochowicz, dr h. c. Ekspert w zakresie:
- Inżynieria żywności
- Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia roślinnego
- Inżynieria środowiska
- Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
- Technika i technologie gastronomiczne
|
HEIM ANDRZEJ
Nr legitymacji: 02 Imię i nazwisko: Prof. dr hab. inż. Heim Andrzej Ekspert w zakresie:
- Inżynieria środowiska
- Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
Inżynieria żywności:
- przemysł zbożowo-młynarski
- mleczarski
- owocowo-warzywny
|
ZANDER LIDIA
Nr legitymacji: 03 Imię i nazwisko, tytuł: Prof. dr hab. inż. Lidia ZAnder Ekspert w zakresie:
- Inżynieria środowiska
- Inżynieria żywności - przemysł mleczarski, spirytusowy i owocowo-warzywny
- Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
|
ZANDER ZYGMUNTNr legitymacji: 04 Imię i nazwisko, tytuł: Prof. dr hab. inż. Zygmunt Zander Ekspert w zakresie:
- Inżynieria żywności - przemysł mleczarski
- Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
PODGAJNY SŁAWOMIRNr legitymacji: 05 Imię i nazwisko, tytuł: Mgr inż. Sławomir Podgajny, EUR ING Ekspert w zakresie:
- Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
- Inżynieria żywności - przemysł owocowo-warzywny
- Inżynieria środowiska
r-mail: ttm@ttm.pl
ZAWIŚLAK KAZIMIERZ
Nr legitymacji: 06 Imię i nazwisko, tytuł: Prof. dr hab. inż. Kazimierz Zawiślak Ekspert w zakresie:
- Inżynieria żywności
- Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
- Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia roślinnego
- Inżynieria środowiska
- Przemysł paszowy
MAZUR JACEK
Nr legitymacji: 07 Imię i nazwisko: dr hab. inż. Mazur Jacek Ekspert w zakresie:
- Inżynieria żywności
- Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego
- Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
- Automatyka, pomiary i kontrola w procesach przetwórstwa spożywczego
e-mail: jacek.mazur@up.lublin.pl
Imię i nazwisko: Prof. dr hab. inż. Panasiewicz Marian Ekspert w zakresie:
- Inżynieria żywności
- Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
- Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia roślinnego
- Technika, technologia i systemy jakości przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego
- Inżynieria środowiska
- Technika i technologie gastronomiczne
|
ZAWISZA KRZYSZTOFNr legitymacji: 09 Imię i nazwisko, tytuł: Dr inż. Krzysztof Zawisza Ekspert w zakresie:
- Technika i technologie gastronomiczne
- Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
- Technika, technologia i systemy jakości przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego
Imię i nazwisko: dr hab. inż. Sobczak Paweł Ekspert w zakresie:
- Inżynieria żywności
- Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego
- Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
- Technika i technologie gastronomiczne
- Przemysł paszowy
ANDREJKO DARIUSZ Nr legitymacji: 11 Imię i nazwisko, tytuł: Prof. dr hab. inż. Dariusz Andrejko Ekspert w zakresie:
- Inżynieria żywności
- Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
- Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia roślinnego
- Technika i technologie gastronomiczne
- Przemysł paszowy
KOPEĆ ADAM
Nr legitymacji: 12 Imię i nazwisko: Dr inż. Kopeć Adam Ekspert w zakresie:
- Inżynieria żywności
- Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
- Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia roślinnego
NOWAK DOROTA
Nr legitymacji: 13 Imię i nazwisko: Dr inż. Nowak Dorota Ekspert w zakresie:
- Budowa i eksploatacja maszyn spożywczych
- Inżynieria procesów technologicznych
- Systemy jakości
- Technika i technologie gastronomiczne
NADULSKI RAFAŁ
Nr legitymacji: 14 Imię i nazwisko: Dr hab. Nadulski Rafał prof. nadzw. UP Lublin Ekspert w zakresie:
- Inżynieria żywności
- Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
- Technika i technologie gastronomiczne
- Technika, technologia i systemy jakości przetwórstwa surowców owocowo warzywnych
|
KONOPKA STANISŁAW
Nr legitymacji: 15 Imię i nazwisko: Dr hab. inż. Stanisław Konopka prof. UWM Ekspert w zakresie:
- Budowa i eksploatacja maszyn rolniczych
- Pomiary i kontrola procesów technologicznych
- Komputerowe wspomaganie procesów technologicznych
- Inżynieria rolnicza
- Bioinżynieria
|
CHOSZCZ DARIUSZ Nr legitymacji: 16 Imię i nazwisko, tytuł: Prof. dr hab. inż. Dariusz Choszcz Ekspert w zakresie:
- Budowa i eksploatacja maszyn rolniczych
- Bioinżynieria
- Komputerowe wspomaganie procesów technologicznych
- Automatyka, pomiary i kontrola maszyn w branży rolno-spożywczej
- Inżynieria rolnicza
|
JADWISIEŃCZAK KRZYSZTOF
Nr legitymacji: 17 Imię i nazwisko: Dr inż. Krzysztof Jadwisieńczak Ekspert w zakresie:
- Inżynieria rolnicza
- Budowa i eksploatacja maszyn rolniczych
- Mechatronika
- Pomiary i kontrola procesów technologicznych
|
|
DOWGIAŁŁO ANDRZEJ
Nr legitymacji: 18 Imię i nazwisko: Prof. dr hab. Dowgiałło Andrzej Ekspert w zakresie:
- Technika i technologie przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego
- Inżynieria żywności
- Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
|
OBIDZIŃSKI SŁAWOMIR
Nr legitymacji: 19 Imię i nazwisko: dr inż. Sławomir Obidziński Ekspert w zakresie:
- budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
- technika i technologia przetwórstwa surowców roślinnych
- bioinżynieria
- inżynieria żywności
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|