A B C Ć D E F G H I J K L Ł M N O P Q R S Ś T U V W X Y Z Ź Ż

Lista powołanych Ekspertów–Rzeczoznawców


Aktualna na dzień 25 stycznia 2013 r.
01Grochowicz Józef
Nr legitymacji: 01
Imię i nazwisko: Prof. dr hab. inż. Grochowicz Józef dr h.c.
Ekspert w zakresie:
  1. Inżynieria żywności
  2. Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia roślinnego
  3. Inżynieria środowiska
  4. Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  5. Technika i technologie gastronomiczne
02Heim Andrzej
Nr legitymacji: 02
Imię i nazwisko: Prof. dr hab. inż. Heim Andrzej
Ekspert w zakresie:
  1. Inżynieria środowiska
  2. Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  3. Inżynieria żywności:
    • przemysł zbożowo-młynarski
    • mleczarski
    • owocowo-warzywny
03Zander Lidia
Nr legitymacji: 03
Imię i nazwisko: Prof. dr hab. inż. Zander Lidia
Ekspert w zakresie:
  1. Inżynieria środowiska
  2. Inżynieria żywności
    • przemysł mleczarski
    • spirytusowy i owocowo-warzywny
  3. Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
04Zander Zygmunt
Nr legitymacji: 04
Imię i nazwisko: Prof. dr hab. inż. Zander Zygmunt
Ekspert w zakresie:
  1. Inżynieria żywności
    • przemysł mleczarski
  2. Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
05Podgajny Sławomir
Nr legitymacji: 05
Imię i nazwisko: Mgr inż. Podgajny Sławomir EUR ING
Ekspert w zakresie:
  1. Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  2. Inżynieria żywności:
    • przemysł owocowo-warzywny
  3. Inżynieria środowiska
06Zawiślak Kazimierz
Nr legitymacji: 06
Imię i nazwisko: Prof. dr hab. inż. Zawiślak Kazimierz
Ekspert w zakresie:
  1. Inżynieria żywności
  2. Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  3. Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia roślinnego
  4. Inżynieria środowiska
  5. Przemysł paszowy
07Mazur Jacekemail
Nr legitymacji: 07
Imię i nazwisko: dr hab. inż. Mazur Jacek
Ekspert w zakresie:
  1. Inżynieria żywności
  2. Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego
  3. Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  4. Automatyka, pomiary i kontrola w procesach przetwórstwa spożywczego
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
08Panasiewicz Marian
Nr legitymacji: 08
Imię i nazwisko: Prof. dr hab. inż. Panasiewicz Marian
Ekspert w zakresie:
  1. Inżynieria żywności
  2. Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  3. Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia roślinnego
  4. Technika, technologia i systemy jakości przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego
  5. Inżynieria środowiska
  6. Technika i technologie gastronomiczne
09Zawisza Krzysztof
Nr legitymacji: 09
Imię i nazwisko: Dr inż. Zawisza Krzysztof
Ekspert w zakresie:
  1. Technika i technologie gastronomiczne
  2. Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  3. Technika, technologia i systemy jakości przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego
10Sobczak Paweł
Nr legitymacji: 10
Imię i nazwisko: dr hab. inż. Sobczak Paweł
Ekspert w zakresie:
  1. Inżynieria żywności
  2. Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego
  3. Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  4. Technika i technologie gastronomiczne
  5. Przemysł paszowy
11Andrejko Dariusz
Nr legitymacji: 11
Imię i nazwisko: Prof. dr hab. inż. Andrejko Dariusz
Ekspert w zakresie:
  1. Inżynieria żywności
  2. Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  3. Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia roślinnego
  4. Technika i technologie gastronomiczne
  5. Przemysł paszowy
12Kopeć Adam
Nr legitymacji: 12
Imię i nazwisko: dr inż. Kopeć Adam
Ekspert w zakresie:
  1. Inżynieria żywności
  2. Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  3. Technika i technologia przetwórstwa surowców pochodzenia roślinnego
13Nowak Dorota
Nr legitymacji: 13
Imię i nazwisko: Dr inż. Nowak Dorota
Ekspert w zakresie:
  1. Budowa i eksploatacja maszyn spożywczych
  2. Inżynieria procesów technologicznych
  3. Systemy jakości
  4. Technika i technologie gastronomiczne
14Nadulski Rafał
Nr legitymacji: 14
Imię i nazwisko: Dr hab. Nadulski Rafał prof. nadzw. UP Lublin
Ekspert w zakresie:
  1. Inżynieria żywności
  2. Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
  3. Technika i technologie gastronomiczne
  4. Technika, technologia i systemy jakości przetwórstwa surowców owocowo warzywnych
15Konopka Stanisław
Nr legitymacji: 15
Imię i nazwisko: Dr hab. inż. Stanisław Konopka prof. UWM
Ekspert w zakresie: 1. Budowa i eksploatacja maszyn rolniczych
2. Pomiary i kontrola procesów technologicznych
3. Komputerowe wspomaganie procesów technologicznych
4. Inżynieria rolnicza 
5. Bioinżynieria
16Choszcz Dariusz
Nr legitymacji: 16
Imię i nazwisko: Prof. dr hab. inż. Dariusz Choszcz
Ekspert w zakresie: 1. Budowa i eksploatacja maszyn rolniczych
2. Bioinżynieria
3. Komputerowe wspomaganie procesów technologicznych
4. Automatyka, pomiary i kontrola maszyn w branży rolno-spożywczej
5. Inżynieria rolnicza
17Jadwisieńczak Krzysztof
Nr legitymacji: 17
Imię i nazwisko: Dr inż. Krzysztof Jadwisieńczak
Ekspert w zakresie: 1. Inżynieria rolnicza
2. Budowa i eksploatacja maszyn rolniczych
3. Mechatronika 
4. Pomiary i kontrola procesów technologicznych
18Dowgiałło Andrzej
Nr legitymacji: 18
Imię i nazwisko: Prof. dr hab. Dowgiałło Andrzej
Ekspert w zakresie: 1. Technika i technologie przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego 
2. Inżynieria żywności
3. Budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych
19Obidziński Sławomir
Nr legitymacji: 19
Imię i nazwisko: dr inż. Sławomir Obidziński
Ekspert w zakresie:

1 - budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń spożywczych

2 - technika i technologia przetwórstwa surowców roślinnych

3 - bioinżynieria

4 - inżynieria żywności